Digital Marketing Specialist

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief tuinmeubilair met een “Made in Belgium” ontwerp dewelke een bepaald vleugje klasse en elegantie biedt aan tuinen en terrassen over de hele wereld. Het merk heeft een eigen identiteit behouden door de jaren heen en ontwikkelde een sterk internationaal profiel. Manutti is aanwezig in ongeveer 50 landen. Manutti biedt niet alleen producten voor de residentiële markt, maar ook voor projectmarkt. Manutti ’s sterke punten bevinden zich in haar expertise en flexibiliteit alsook in de omvang en de diversiteit van zijn collecties. Het bedrijf is daarom in staat om zijn klanten toepassingen te bieden zowel voor traditionele tuinen alsmede voor moderne buitenruimten.

We zijn momenteel op zoek naar een Digital Marketing Specialist.

Functieomschrijving

Als Digital Marketing Specialist zal je deel uitmaken van ons team Marketing.

Je werkt de digitale strategie van Manutti uit in lijn met de globale marketingdoelstellingen. Je rolt de customer journey verder uit, en plant performance based campagnes in voor maximale ROI. Je analyseert de traffic naar de website, en optimaliseert voortdurend content en design van de website.

Je ontwikkelt dashboards die ons in staat stellen om resultaten en KPI’s gemakkelijk op te volgen. Je beheert het CMS-platform en leidt de ontwikkeling van de website en partnerportaal. Je werkt hiervoor samen met externe partners.

Je stuurt de copywriting van webteksten aan, en identificeert content voor andere online kanalen.

Samen met de communicatieverantwoordelijke creëer je content voor sociale media kanalen (Instagram, Pinterest, Vimeo, Linkedin).

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring met CMS-platform en/of Drupal, SEO, SEA, Google Analytics
  • Je bent analytisch, planmatig, ondernemend en innovatief. Je identificeert de trends binnen digitale media en marketing en past die toe waar mogelijk
  • Je hebt ervaring met AdWords, Instagram-advertising, Pinterest-lead generation en email-marketing
  • Je hebt interesse in exterior design en ervaring in luxe en lifestyle marketing beschouw je als evident
  • Je beschikt over minimum 3 jaar ervaring in uitwerken, implementeren en evalueren van digitale marketingstrategie
  • Uitstekende kennis van Engels

Ons aanbod

  • We bieden je een contract van onbepaalde duur aan voor fulltime tewerkstelling
  • Je komt terecht in een internationale en dynamische omgeving die professionaliteit uitstraalt en waar je nauw samenwerkt met verschillende teams
  • Er wordt een marktconform salaris aangeboden met extralegale voordelen

✕ Close

My selection

Minimalize