1. Home
  2. Inspiration
  3. Eine Wohlfühloase in ländlicher Natur
Eine Wohlfühloase in ländlicher Natur

Eine Wohlfühloase in ländlicher Natur

Zeit mit unseren Lieben zu verbringen, macht unser Leben schöner. Deshalb möchten wir mit unseren Designs Orte der Behaglichkeit kreieren, eine großzügige, warme Umgebung, in der wir uns zu Hause fühlen. Wagen Sie sich hinaus ins Freie und geben Sie mit den tiefen Sitzflächen unserer Kobo-Kollektion ein Statement ab.

Kobo collectie

De klassieker, maar dan beter

Klassiekers zouden nooit vervelen, maar dat houdt ons niet tegen om ze nóg beter te maken. De tijdloze Kobo-collectie is een technisch huzarenstukje. Het geheim? De volledig handgeweven touwstructuur op een gelast aluminium frame. De gebogen lijnen van de armstoel en de zitbank op volledige lengte worden aangevuld met diepe, weelderige kussens voor het summum van comfort.

Kobo stoel

Stijlvolle zit- en loungemeubelen

De Kobo-collectie telt een eenpersoonszitbank, een driepersoonszitbank en een loungebed om je buitenruimte net dat tikje extra te geven. Door de frames in peper of antraciet te combineren met kussens in verschillende kleuren, creëer je moeiteloos de juiste sfeer. Voor een tijdloze look raden we aan om een rugleuning en zitting in lichtbeige of wit te combineren met trendy kussens in licht en donker terracotta voor een vleugje warmte.

Je eigen ruime cocon

Je Kobo-zitbank in peperkleur gaat perfect samen met de Torsa-koffietafels die bijzonder luxueus zijn afgewerkt. Kies voor diepbruin marmer 'emperador' met gouden tinten voor een majestueus rustmoment. Of ontdek het verhaal achter de zachte grijsbruine keramiek 'fossil'. Maak het plaatje compleet met accessoires in warme roodtinten.

Mag het wat stoerder zijn? Creëer een opvallend geheel met Kobo in antraciet en de Torsa-koffietafels in 'basalt black' of 'marble black' voor nog meer luxe. Liever een lichte creatie? Dan is een tafelblad uit witte keramiek 'perla' een prima keuze. Maak je zitbank helemaal af met blauwgroene stoffen of zelfs een vleugje warm roodbruin. Wat je ook kiest, het resultaat is altijd majestueus!

Kobo loungestoel

This website is not optimized for your browser. To enjoy the full experience of Manutti we advise you to visit manutti.com on Google Chrome, Firefox or Safari.